NonLinear Mix


Eszköztár

Ha arról szeretnél többet tudni, hogy miért és hogyan használom ezeknek a módszereknek a kombinációját,  és mitől lett ezekből NonLinear Mix, akkor görgess lejjebb 👇🏼.

Rövid időn belül eredményes módszer

A wingwave egy teljesítmény és érzelmi-coaching, melynek hatása a kliens számára az esetek nagy többségében azonnal érezhető̋ és amely akár néhány ülésen belül a teljesítmény-stressz megszüntetéséhez, valamint a kreativitás, a mentális állóképesség és a konfliktus-stabilitás növeléséhez vezethet. Erőssége abban rejlik, hogy gyors és hatékony.

A wingwave dett és DIN EN ISO 9001 alapján minősített coaching eljárás.

Mi történik a wingwave coaching ülés alatt?

A módszer az előzetesen izomteszteléssel feltárt érzelmi stressz csökkentése érdekében éber állapotban hoz létre az alvás álmodási szakasza során létrejövő gyors szemmozgásos (REM, azaz Rapid Eye Movement) szakaszokat. Ezek  segítenek az agynak, hogy jobban feldolgozza és feldolgozva elengedje az érzelmi stresszt. 

Ezáltal oldhatóvá válnak a rossz emlékek, a stressz, a hiedelmek, az ezekhez társított negatív érzelmek. Az oldás után ezek semlegessé, majd pozitívvá válnak. 

Azáltal, hogy a kliens lerakja ezeket a régóta cipelt terheket, rossz érzéseket, jelentősen javul a pszichés, mentális állapot, az érzelmi stabilitás, a kliens jellemzően energikusabbá válik, fokozódik a kreativitása és a teljesítménye.

Így lehet a wingwave kiváló eszköze a korábban esetleg eredménytelenül elérni kívánt magánéleti, vagy üzleti célok megvalósításának, egyéni, szakmai, személyes és szociális kompetenciák fejlesztésének.

Ha többet szeretnél tudni a wingwave módszerről. akkor kattints ide.

Az élet nagy része a testünkben játszódik. Minden gondolatra, minden eseményre van egy válaszreakció a testünkben – elsősorban - az idegrendszer szintjén, ami fiziológiai válaszokat vált ki a testünkben. A testünk az élményeket -elsősorban a negatívakat - lenyomatként tárolja a testünkben. Ez ma már számos tudományos kutatás támasztja alá. A modern társadalom életstílusa azonban leginkább az elme működésében próbál tartani bennünket, és annyira kevés figyelmet szentelünk a testnek.

A Nonlinear Touch a maga finom módján visszaviszi a figyelmedet a testedbe, és lágyan segít a stressz okozta negatív testi lenyomatok szöveti szintű feloldásában. Hogyan? Olvass tovább itt.

Az emberi élet a vízből fejlődött ki, a magzatvízben növekedünk és testünk 65-70%-a víz.

A testmeleg vízben végzett relaxációs kezelés segít, hogy visszatalálj a természetes közegedhez.

Ahogy a fejünk a víz alá kerül, az agyhullámok bétából alfába váltanak, ami a meditáció és a könnyű alvás frekvenciája. A mély relaxációs állapotban az idegrendszer paraszimpatikus működése veszi át az uralmat.

A relaxáció során átmozgatom a testet, vezetek, kísérek és megtartok, hogy a kliens teljesen átadhassa magát a mélyen ellazító folyamatnak.

Ha többet szeretnél tudni a NonLinear Aqua módszerről, akkor kattints ide.

Miért és hogyan alkalmazom együtt ezeket a technikákat?


Ahogy elkezdtem a különböző módszereket tanulni, az egymást átfedő információk szinte szembeszökően egyértelműen mutatták meg, hogyan tudják az egyes módszerek támogatni, kiegészíteni egymást.

A wingwave coaching segítségével kioldhatóak az idegrendszerben feltorlódott, és fel nem dolgozott stressz-élmények (illetve ezek lenyomatai). Ugyanakkor azonban azok után a wingwave coaching alkalmak után, ahol én kaptam támogatást, sok esetben előfordult, hogy fáradtnak, kimerültnek éreztem magam.

Ahogy a lenyomatok az idegrendszerből kioldódtak, a test is kereste az utat, hogy újra-kalibrálja magát, és elengedhesse azokat a feszüléseket, amiben egy korábbi stressz-élmény miatt tartotta magát. Pont ez az, amiben a lágy érintés alapú testkezelés, a NonLinear Touch meg tudja támogatni a testet.

Ugyanebben tud támogató lenni a NonLinear Aqua is. 

És igen, a wingwave coaching kiválóan végezhető vízben is😊. Különösen előnyös lehet ez például olyan alkalmaknál , amikor a vendég a vízzel kapcsolatos félelme, szorongása miatt érkezik hozzám. A korábbi rossz élmény wingwave módszerrel történő kioldása után a melegvízi relaxáció – amelyet a NonLinear Touch érintései egészítenek ki - nagyszerűen tudja megerősíteni az újonnan létrejött bizalmat a vízzel. 

A különböző módszerek tehát kiválóan alkalmazhatóak együtt, de természetesen dönthetsz úgy is, hogy a NonLinear Mix csak egyik, vagy másik módszerét próbálod ki.

Árak:

wingwave Coaching: 17.000,- Ft (1,5 óra)

NonLinear Touch: 17.000,- Ft (1,5 óra)

Nonlinear Mix (wingwave+ NonLinear Touch, vagy wingwave + Aqua NonLinear) 2 óra: 26.000,- Ft

Nonlinear Mix (wingwave+ NonLinear Touch, vagy wingwave + Aqua NonLinear) 2,5 óra: 30.000,- Ft