Női Merülő Hétvégék Mélymerülés Edition

Van egy "titkos hely" a Balaton-felvidéken.

Amikor az előző tulajdonosa rámbízta a helyet, azt mondta: ez itt "Mennyörs".

És valóban….

A badacsonyörsi telket felülről az erdő őrzi, és a kert végéből rövid sétával lehet eljutni az erdő mélyén rejtőző misztikus salföldi pálos kolostorromhoz.

Ha leülsz az erdő alján, akkor pedig a tapolcai medence megmagyarázhatatlanul különös formájú tanúhegyeinek lélegzetelállító panorámája tárul eléd.

A kert kicsit dzsungel – így természetes.

Az egyik cseresznyefa alatt bújik meg a sós vizű medence, ami kifejezetten azért épült, hogy vízi testkezeléseknek adjon helyet.

Itt szervezek a nyáron Női Merülő hétvégéket, amiknek részleteit itt találod:

Mi ezeknek a hétvégéknek a célja?

A tested és a lényed eredendő folyékony természetének felfedezése.

Folyadékban fejlődünk embrióként. Tudjuk, hogy a testünk 75%-a víz, és hogy minden egyes sejtünk nagy része folyékony anyag, a természetes állapítunk tehát a folyékonyság.

Tulajdonképpen nincs is tudományos magyarázat arra, hogyan tudjunk egyáltalán szilárdnak érzékelni magunkat ennyi folyékonysággal…

Viszont a stressz összehúz, és az élet nehézségei ebben az összehúzódott állapotban tartanak. Emiatt nem tudjuk megélni az alapvető folyékonyságunkat.

Pedig a folyékonyság könnyedség. Ha a test folyékony, akkor az elme is folyékony.

A folyékonysággal könnyedén, lágyan vagyunk képesek válaszolni a minket érő kihívásokra, az elénk tornyosuló akadályokra.

És még valami…. A folyékony test rezonál a többi folyékony testre. A folyékony állapot lehetővé teszi a mély kapcsolódást más folyékony testekkel. Pont ezt történik, amikor szerelembe esünk - átváltunk a testünk folyékony minőségére, és összeolvadunk a másikkal. Ez az, ami a szerelemnek azt a különleges állapotát okozza.

Ennek az állapotnak a megtapasztalására hívlak.

A környezet, a medence, a Balaton energiája mind- mind ezt támogatja majd.

A Mélymerülő kicsit olyan lesz, mint a Női merülő hétvégék, és mégsem.

Mi fog történni?

Felfedezzük a folyékony természetünket mozdulatokkal, tánccal, megtapasztaljuk a megtartottság és a tartás élményét vízben és szárazföldön. Ehhez használunk fascia connectort és vízi rebozo kendőt is.

Megélheted annak az élményét, hogy milyen az, amikor ítéletek nélkül, leengedett falakkal, az őszinte lényeddel tudsz ott lenni a másiknak, és ebből az állapotból tartani neki a teret, ahogy megmutatja önmagát. És milyen az, amikor te tudod megmutatni magad? Őszintén, miközben tartanak?

Felsétálunk a pálos kolostorhoz, ha van időnk, lemegyünk a Balatonhoz.

Este tüzet gyújtunk.

A Mélymerülésen a Női Merülő hétvégékhez képest hosszabb folyamatokba tudunk merülni szárazföldön és vízben, lehet egy kicsit több Balaton, több a környék felfedezéséből, de mindképpen vár rád egy izgalmas kreatív projekt is, aminek segítségével felfedezheted az általad viselt maszko(ka)t.

Mik a gyakorlati tudnivalók?

A Női Merülő hétvégék Mélymerülő kiadásának időpontja:

2024. augusztus 16. érkezés: 15:00 óra – zárás: augusztus 20. 16:00 óra

(péntek délutántól kedd délutánig) 

Részvételi feltételek:

A résztvevők száma minimum 3maximum 6 fő

Árak:

4 éjszaka szállás és a program díja: 108.000, - Ft ***

12 vegetáriánus étkezés: 26.000, - Ft

A teljes összeg: 134.000,- Ft ***

Szállás

A szállás közös teremben, matracon történik – az alábbi kivétellel:

***Van egy külön szoba franciaággyal 2 fő részére, amelynek van saját fürdőszobája (zuhanyzó-wc), és egy kis konyhasarok, de ezt a fürdőszobát napközben közösen használják a résztvevők.

Ha ebben a szobában szeretnél aludni, akkor az a két napra összesen további 5.600.- Ft többletköltséget jelent neked.

Természetesen a közös térhez is tartozik egy zuhanyzós fürdőszoba -wc.

Étkezés

Az étkezés díja a következőket foglalja magába:

Péntek: vacsora

szombat-hétfő: reggeli, ebéd vacsora

kedd: reggeli és ebéd

Az étkezés alapvetően vegetáriánus és gluténmentes.

Ha van valami egyéb ételallergiád, akkor kérlek jelezd – igyekszem figyelembe venni, de nem biztos, hogy minden ételallergiát, érzékenységet figyelembe tudok venni

Az étkezést ezért magad is megoldhatod – hűtő, mikrohullámú sütő és tűzhely van.

Viszont azt, hogy kérsz-e étkezést, azt a jelentkezéssel egyidejűleg kell eldöntened, ezt követően sajnos nem fogok tudni figyelembe venni változtatásokat. Az étkezést csak kompletten tudod igénybe venni, nincs lehetőség arra, hogy kizárólag bizonyos étkezéseket sajnos nem tudsz igénybe venni.

Köszönöm a megértést!

Megközelítés

A helyszín Badacsonyörsön található, ami közigazgatásilag Badacsonytomaj része. Ha kocsival érkezel, akkor a jelentkezésedet követően a tájékoztatóban elküldöm neked a pontos címet.

Fogok küldeni telekocsi táblázatot is a program kezdő időpontja előtt egy héttel.

Érkezhetsz vonattal is. A vonattól függően leszállhatsz Badacsonyörs vagy Badacsonytomaj állomásokon is (Badacsonyörsön általában csak a személyvonatok állnak meg), onnan szívesen felveszlek kocsival.

Felelősségvállalás

A programon alapvetően egy mindössze 110 cm mély, testmeleg medencében "merülünk", mozgunk, játszunk.

De… Sétálni fogunk az erdőben, néhol meredek ösvényeken. Kint leszünk a természeteben, ahol mindenféle rovarok, más állatkák (és időnként nagyobb állatok, mint róka, őz, szarvas, vaddisznó) vannak.

Ezeknek a körülményeknek egyike sem tűnik veszélyesnek (alapvetően nem is azok, én ott élek, ebben, körülöttük, velük), de néha történnek balesetek (csípés, kiforduló boka stb.).

Kérlek, vedd figyelembe, hogy én mindent megteszek a kényelmed és biztonságod érdekében, de az egész program alatt te magadért vagy felelős, és bármely, az én hibámon (felróható magatartásomon) kívül bekövetkezett balesetért, személyi és anyagi kárért felelősséget nem vállalok.

Kutya

FONTOS!! Mennyörsön él velem két nagyon barátságos, emberközpontú vizsla. Ha bármi szorongásod, vagy egyéb ellenérzésed van a kutyákkal kapcsolatban, kérlek, nagyon gondold át a jelentkezésedet, mert ők az egyes gyakorlatok, folyamatok közötti időben ott lesznek velünk!

Köszönöm a megértést!

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: Legkésőbb az adott program kezdőnapja előtt 10 nappal.

A részvételedet 32.000,- Ft előleg befizetésével tudod biztosítani a jelentkezési lapon megadott számlaszámra. A jelentkezési lap elküldése és az átutalás csak együtt minősül jelentkezésnek.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy az előleg egyúttal foglalónak is minősül, és a kiválasztott program előtt 10 nappal történő lemondás esetén az előleget nem áll módomban visszafizetni neked.

Ha kérdésed van, akkor arra a gyakran ismételt kérdések szekcióban találsz választ. Ha ott sem, akkor a kérdésedet a nonlinearvibe@gmail.com e-mail címen is fel tudod tenni.

Kérlek, ha 48 órán belül szeretnél választ kapni, akkor az e-mail tárgyába írd be, hogy "Mélymerülés".

Jelentkezni itt tudsz:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRLpgj8vLGkwoRDbzLA9W2QL6WnY5annxJI64Bh33UO8UR6A/viewform?usp=pp_url

Szeretettel várlak

Baricz Ágnes


Gy.I.K.